Sowing the Desktop name

Here you may post suggestions for improving and extending Dexpot.
CWBillow
Posts: 17
Joined: 16.09.2011 21:35:18

Sowing the Desktop name

Postby CWBillow » 23.12.2014 23:08:00

I wish there were a key combo to just show the desktop name so I wouldn't have to have it on all the time but if I needed to know which desk I was on I could do so with a key-press.

The name for the current desktop does not show unless it is just being changed to or is constantly "on."

Maliex
Posts: 3
Joined: 03.01.2015 18:01:09

Re: Sowing the Desktop name

Postby Maliex » 03.01.2015 18:55:35

I know it is not exactly what you wanted but maybe the "Taskbar Pager" is enough for you (see attached image): You can modify it to display desktops in grid mode and the current desktop is framed. For a little amount of desktops it is easy to register what desktop you're on, for a larger amount of desktops this is not a solution.

Settings -> Plugins and Extras -> Taskbar Pager: enable, cofigure (e.g. Layout 0,0,2,2 is a good choice for 4 desktops)
Attachments
Taskbar Pager.png
Taskbar Pager.png (7.22 KiB) Viewed 2331 times

CWBillow
Posts: 17
Joined: 16.09.2011 21:35:18

Re: Sowing the Desktop name

Postby CWBillow » 03.01.2015 19:26:33

That could work, but how do I get it to size like yours?

Regards,
Chuck

taskbar.jpg
taskbar.jpg (6.85 KiB) Viewed 2329 times

Maliex
Posts: 3
Joined: 03.01.2015 18:01:09

Re: Sowing the Desktop name

Postby Maliex » 03.01.2015 19:36:44

Play around with the first 4 numerical values until you find the desired result. Personally, I have 0,0,2,2. First one is the horizontal size of a desktop, the last one specifies how many rows (e.g. 2 for 4 desktops (2 rows, 2 columns) or for 6 desktops (2 rows, 3 columns)).
Attachments
configure.png
configure.png (46.58 KiB) Viewed 2328 times


Return to “Feature requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests