Invisble Windows in Windows Catalogue

Post any technical problems or questions you have while using or configuring Dexpot.
Bug-Tracker
Dan_Aykroyd
Posts: 2
Joined: 19.05.2010 14:46:09

Invisble Windows in Windows Catalogue

Postby Dan_Aykroyd » 19.05.2010 14:54:00

Hi! I've been using this great app for quite a while and recently a stumbled with a little issue.

In the Windows Catalogue screen, I always get a windows that is not there. In this case, it's the PortableApps.com PortableFileAssociator: http://portableapps.com/node/15583.

Is seems to be an AutoIt program that even when it's minimized in the system tray it still shows in the Windows Catalogue. Obviously, clicking on this windows doesn't do anything. Check it here, is the windows under the 2 notepads:

Image

Probably, the problem lies in the app side and it might not be behaving very well, hence why you still show the Windows as available. In any case, is there some way from your settings (I've tried rules without luck) to be able to not show that window in the catalogue?

Thanks!

User avatar
Sebastian
Developer
Posts: 5165
Joined: 04.03.2003 14:47:54
Location: Dinslaken
Contact:

Re: Invisble Windows in Windows Catalogue

Postby Sebastian » 19.05.2010 21:54:28

:dex:,

it has an empty window with no title but the same window class name like the main application.

You may add the following line to your wechsel.ini but this will also make the app sticky:

Code: Select all

AutoIt v3 GUI=ignore
Best regards (wave)
Sebastian Brands, Dexpot GbR

Dan_Aykroyd
Posts: 2
Joined: 19.05.2010 14:46:09

Re: Invisble Windows in Windows Catalogue

Postby Dan_Aykroyd » 21.05.2010 17:51:44

Thanks Sebastian; I'll try this soon!

User avatar
Sebastian
Developer
Posts: 5165
Joined: 04.03.2003 14:47:54
Location: Dinslaken
Contact:

Re: Invisble Windows in Windows Catalogue

Postby Sebastian » 28.05.2010 17:15:33

:dex:,

since build 1162, Dexpot has an additional registry value 'DexposeMinSize' specifying the minimum height/width for windows to appear in the window catalogue. It's set to 10 by default.
Best regards (wave)
Sebastian Brands, Dexpot GbR


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest